Bland det mest motiverande för att röra sig överhuvudtaget är musik. Det spelar ingen roll om man gillar klassisk, punk eller pop – så länge man tycker om det man hör rycks man med och klarar av att prestera mer och längre. Forskare har till och med konstaterat att man får bättre resultat till rätt musik så detta är värt att investera i. En mp3 spelare, en mobil med favoritmusiken eller en avancerad iPod kan alla bidra till både en rolig och imponerande löparrunda.

Det finns idag flera olika sätt att skaffa sig musik: man kan gå till CD-affären, ladda ner låtar på datorn liksom att streama musik online genom olika tjänster. Ladda ner kan man göra på alla smartphones och om man har tillgång till trådlöst internet på sin telefon är det lätt att koppla upp sig till streaming-tjänster som Spotify.

Vill man göra sin egen spellista så är det bra att tänka igenom sina pass. Det kan till exempel vara bra att välja lugnare takter i början och slutet och spara favoritlåtarna och dem med snabbare beat till löpningens andra hälft; på så sätt blir man motiverad igen och får en andra rusch av energi.

Author maximillian
Published
Categories Sport
Views 3077
youplay